Τα καλυτερα WordPress Themes για Φωτογραφους απο το ThemeForest

Κάθε φωτογράφος επιθυμεί μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα για να παρουσιάσει το έργο του. Η κατασκευή της όμως μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, χρονοβόρα και εξαιρετικά κοστοβόρα. Τα καλά νέα είναι ότι το ThemeForest έχει συγκεντρώσει  τα πιο εντυπωσιακά “θέματα” φωτογραφίας που κάνει πολύ πιο εύκολη την κατασκευή ιστοσελίδας φωτογραφικού περιεχομένου.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το WordPress, είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα. Το βασικό του προτέρημα όμως είναι τα “πρότυπα” ή “σχεδιαστικά θέματα” (themes). Οι WordPress developers κατασκευάζουν τα themes για μια ποικιλία από εξειδικευμένες χρήσεις, και συνήθως τα πωλούν σε μια πολύ προσιτή τιμή.

Η εγκατάσταση WordPress είναι το πιο δύσκολο μέρος της κατασκευής αλλά μερικές web hosting εταιρείες προσφέρουν γρήγορη εγκατάσταση δωρεάν. Το WordPress είναι ένας πολύ ισχυρό εργαλείο για να δημιουργήσει ιστοσελίδα κάθε επαγγελματίας.

Τα ακόλουθα θέματα είναι επιλεγμένα από το ThemeForest και θα εκπληρώσουν όλα τα όνειρά σας στη φωτογραφία.

PhotoReactive

Το PhotoReactive είναι ένα  Fullscreen theme για φωτογραφία που περιλαμβάνει  eShop (WooCommerce Ready).

01_presentation.__large_preview

 

To Kingsize είναι το πρώτο σε πωλήσεις Theme για φωτογράφους με πάνω από 15.000 υλοποιήσεις

01_preview1.__large_preview

Με Page Builder και WooCommerce το WYNN είναι το πιο αγαπημένο Theme των χρηστών με τα καλύτερα ratings

01_preview.__large_preview

Αν αγαπάτε τη φωτογραφία και ψάχνετε νέους ενδιαφέροντες τρόπους για να εμφανίσετε την δουλειά σας, τότε αυτό είναι πραγματικά το θέμα για εσάς. Video Backgrounds, δικό του SEO plugin και google fonts είναι μόνο λίγες από τις δυνατότητες του VILLAGE.

00_Teaser.__large_preview

Ταχύτητα και ευκολία! Κάθε χαρακτηριστικό του LENS είναι προσεκτικά επιλεγμένο και σχεδιασμένο για να διευκολύνει το δρόμο σας για το τέλειο χαρτοφυλάκιο φωτογραφίας.

1_preview.__large_preview

To Photo Nexus wordpress gallery είναι ένα θέμα με 2 χρωματικές παραλλαγές (Φωτεινό και Σκούρο). Διαθέτει σύγχρονο αλλά μινιμαλιστικό στυλ, κατάλληλο για προβολή φωτογραφιών και έργων τέχνης.

01_previewwp.__large_preview

To JPhotolio είναι ένα premium wordpress Theme ιδανικό για τους Φωτογράφους Γάμου. Διαθέτει πολλά στυλ και χαρακτηριστικά προσαρμογής είναι SEO friendly. Παρέχει επίσης υποστήριξη για βίντεο και μουσική.

theme-preview.__large_preview

To Skylab είναι ένα Premium Portfolio / Φωτογραφία – WordPress θέμα με ένα καινοτόμο σύστημα πλοήγησης αφής σχεδιασμένο για φωτογράφους, εικονογράφους, γραφίστες, creative directors, σκηνοθέτες, αρχιτέκτονες και bloggers.

01_Cover.__large_preview

  • 3 διαφορετικά στυλ Ιστοσελίδων
  • Slideshow σε πλήρη οθόνη για τα Photo Galleries
  • Μουσική υποστήριξη για το slideshow της αρχικής σελίδας
  • 6 Πρότυπα για image Galleries
  • Υποστήριξη για Password Protected Gallery

01_presentation.__large_preview

Hiker WordPress Photography Theme

01.__large_preview

Mινιμαλιστικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με όμορφα οπτικά εφέ. Το CAMERA 7 είναι ενα πολύ απλό στη χρήση και τη διαχείριση theme, περιλαμβάνει εξαιρετικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας blog ή site φωτογραφίας μέσα σε λίγα λεπτά! Διαθέτει 5 εντελώς διαφορετικά πρότυπα γκαλερί και απεριόριστες επιλογές χρωμάτων.

1.__large_preview

HQ Photography Responsive WP Theme

Αν ψάχνετε για κάτι μοναδικό αυτό είναι το theme που χρειάζεστε. Μία διαδραστική παρουσίαση καλά προσαρμοσμένη για τους φωτογράφους και τους κινηματογραφιστές που δεν θα αφήσει κανένα αδιάφορο επισκέπτη.

00_preview.__large_preview

Το PHOTOlio Theme έρχεται με 6 ( έξι! ) πρότυπα για να αναδείξουν φοβερές δουλειές σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό από γκαλερί χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρότυπα.

WordPress PopUp Plugin
GR