ασφάλεια πληρωμών

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη και πληρέστερη υπηρεσία, σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής τρόπου πληρωμής για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε. Στο πλαίσιο αυτό, μπορείτε να επιλέξετε, όπως αναφέρεται παρακάτω, τον τρόπο πληρωμής για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, μέσω τρίτου παρόχου ηλεκτρονικών πληρωμών όπως π.χ. PayPal or Viva Payment. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατός ο συνδυασμός διαφορετικών τρόπων πληρωμής για μια παραγγελία.

ΕΙΔΙΚΑ, δεχόμαστε πληρωμές με κάρτες VISA, VISA Debit, MasterCard, Maestro, μέσω PayPal, Viva Payment. Δεχόμαστε επίσης ως τρόπο πληρωμής κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Διευκρινίζεται ότι δεν δεχόμαστε επιταγές ως μέσο πληρωμής για αγορές.

Αφού επιλέξετε την πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί μέσω του έμπιστου συνεργάτη μας που παρέχει όλα τα μέτρα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από κορυφαία συστήματα διαδικτυακής ασφάλειας, καθώς διέπονται από το πρωτόκολλο PCI / PSS, το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πολλές μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως, σύμφωνα με τον συνεργάτη μας στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που μας στέλνετε λαμβάνεται μόνο από όσους συνεργάζονται με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα ή την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία γίνει στα δεδομένα και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική. Πρέπει δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. 

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω PayPal & Viva Payment, συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι υπόκειστε στους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των συγκεκριμένων παρόχων ηλεκτρονικών πληρωμών, δεδομένου ότι έχει συναφθεί σύμβαση μαζί τους κατά την εγγραφή σας ως μέλος. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τις πολιτικές και τη λειτουργία του PayPal & Viva Payment. Σε περίπτωση που λάβετε επιστροφή χρημάτων μέσω τρίτου παρόχου πληρωμών (για παράδειγμα PayPal ή πιστωτικών καρτών), ενδέχεται να χρεωθείτε με χρέωση που θα χρεωθεί από αυτόν τον τρίτο πάροχο βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για την οποία η εταιρεία μας δεν ευθύνεται .