Η Αποστολή μας - [Ποιοι Είμαστε]

Το OPENDESiGN.GR είναι ένα δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών και ελεύθερων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις ηλεκτρονικές εκδόσεις, καθώς και σε συναφείς τομείς όπως η διαφήμιση και το marketing από το 1990.O καινοτόμος τρόπος εργασίας σε έναν πολυδιάστατο και συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα διαφοροποίησε το OD από τα οριοθετημένα web shops της εποχής δίνοντας έμφαση στη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με χαμηλό κόστος. Σκοπός του OD δεν είναι μόνο η παρουσίαση έργου και υπηρεσιών αλλά και η ανάπτυξη μιας κοινότητας έκφρασης και επικοινωνίας ανθρώπων της πληροφορικής, των γραφικών τεχνών, της διαφήμισης και του marketing.


Ιδρύθηκε το 1990 από την ομάδα MODE (πρώην mode.gr), μια ομάδα ειδικευμένων επαγγελματιών που είναι αφοσιωμένα στην παροχή λύσεων σχεδιασμού ιστοσελίδων τελευταίας τεχνολογίας προσαρμοσμένες στις επαγγελματικές ανάγκες των πελατών μας. Η OD καθιέρωσε ένα νέο μοντέλο συνεργασίας και καινοτομίας χτίζοντας μια ισχυρή βάση όπου η τεχνολογία και ο δημιουργικός σχεδιασμός συνδυάζονται αποτελεσματικά. Η Intec Hosting Solutions είναι η βασική ενότητα της Modular Design Association που παρέχει το τεχνολογικό και υλικό περιβάλλον που χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία ιστοσελίδων και υποστήριξη των πελατών μας.

Επεκτείνοντας τα καθιερωμένα κριτήρια σχεδιασμού με αρθρωτή καινοτομία, η OD κατάφερε να παράγει εκπληκτικό έργο με ελάχιστο κόστος και χρόνο ανάπτυξης.

Εργα και πελατες
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ