Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα σε Wordpress;

Πόσο κοστίζει ένας ιστότοπος WordPress; Η τιμολόγηση του ιστότοπου WordPress ποικίλλει επειδή οι ανάγκες σχεδίασης και ανάπτυξης κάθε επιχείρησης είναι μοναδικές. Το μέσο κόστος εκ των προτέρων για έναν ιστότοπο WordPress, ωστόσο, είναι 75 $ έως 115.000 $.Το κόστος συνεχούς συντήρησης για ιστοτόπους WordPress κυμαίνεται από 75 $ έως 15.000 $ ετησίως.

 

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WORDPRESS;

Το κύριο κόστος που σχετίζεται με το WordPress είναι η φιλοξενία, η οποία ξεκινά από περίπου 3,95 $/μήνα. Άλλα κοινά κόστη περιλαμβάνουν ονόματα domain, στυλιστικά θέματα και διάφορες προσθήκες. Ρεαλιστικά, η τιμολόγηση του WordPress κυμαίνεται μεταξύ 11 $ και 40 $ το μήνα, μετά από ένα εφάπαξ κόστος 200 $. between $11 and $40 per month, after a one-off cost of $200.

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το WIX ΑΠΟ ΤΟ WORDPRESS;

Το WordPress είναι πολύ ανώτερο από το Wix Wix ως πλατφόρμα δημοσίευσης ιστού για κάθε είδους ιστότοπο. Ενώ το Wix προσφέρει ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων, μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα με το WordPress σε βάθος χρόνου.

 

ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WORDPRESS;

Ο μέσος χρόνος για την κατασκευή ενός ιστότοπου με χρήση WordPress είναι περίπου 5 εβδομάδες ή 200 ώρες,ενώ η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου ιστότοπου διαρκεί τουλάχιστον 240 ώρες. Οπότε ναι, το WordPress μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ WORDPRESS ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ;

Το WordPress είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου,επειδή υπάρχουν πολλά προκατασκευασμένα θέματα κατάλληλα για μια ηλεκτρονική βιτρίνα. Διαθέτει επίσης πρόσθετα που προσθέτουν πλήρη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου σε έναν ιστότοπο, από την εμφάνιση προϊόντων μέχρι το καλάθι αγορών και το ταμείο.

 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ WORDPRESS;

Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν το WordPress; Η απάντηση είναι ναι – γιατί είναι μακράν η πιο δημοφιλής πλατφόρμα και επί του παρόντος χρησιμοποιείται σε πάνω από το 30% όλων των ιστότοπων στο διαδίκτυο.

 

Γιατί wordpress;

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του WordPress είναι ότι είναι δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Αν και θα χρειαστεί να πληρώσετε λίγα χρήματα για τη φιλοξενία, δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε μόνο για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό WordPress, κάτι που δεν συμβαίνει με εναλλακτικές λύσεις όπως το Squarespace, wix, shopify κ.α.